Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2014 07:25 - БЪЛГАРИЯ СЕ СЪЖИВЯВА
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 3079 Коментари: 0 Гласове:
57

Последна промяна: 26.08.2014 14:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Условието за възраждане на България за първи път е налично чрез официалната реакция на българското правителство срещу безскрупулната човеконенавистна пропагандна война срещу граждани на България, неодобряващи авантюрите на Русия. Липсата на държавна политика по този отдавна наболял проблем отприщи най-низките страсти у нас и насочи неистова омраза срещу всеки, който не одобрява действията на групите за възхвала на руската политика и действия.

 

Дори само в сайта на блог.бг могат да бъдат намерени примери за най-драстични нарушения не само на добрия тон и нрави или преки атаки срещу устоите на обществото и институциите у нас от страна на пропагандаторите на руската политика. Например възторг от руски командоси, които с гордост споделят за разстрели на мирни жители в размирни райони на Русия единствено заради моментен опит за пазарене. Възторжените коментари за такава дивашка бруталност са нещо, което ползувателите на блога трябва да понасят безропотно, за да не бъдат нападнати с най-грозни и просташки заплахи или за да не влязат в числото на онези, за които едни и същи хора започват систематично да градят образ от най-невероятни измислици и злостни клевети.

 

Неслучайно в групите за възхвала на руската политика могат да бъдат отбелязани почти всички видове екстремности у нас – от откритите заплахи или призиви за масов терор (понякога с руска военна намеса) до индивидуални наказателни акции срещу отделни личности. Действат задружно с непоколебимостта на пирании срещу всеки вид задружност несподелящ славословенето им на руската политика, а човешкото у тях не превишава онова на митичните харпии.

Преди година и половина жертва на такъв екстремизъм стана 50-годишен потребител на блог.бг, който получи фатален инфаркт докато публикуваше отговора си на безобразия срещу себе си от страна на същата група. Устремът и самозабравата на наказателната акция беше толкова неудържим, че изпълнителите започнаха да обясняват на сина на току-що починалия  какъв гад е баща му.


Екстремностите срещу правовия ред, българските институции и финансовата стабилност на страната също се проявяват ИЗКЛЮЧИТЕЛНО само от пропагандаторите на руската политика. Открити хвалби с нарушаване на трудовото законодателство и защитените от него права, просташки определения или претенции за яздене и впрягане на хора защото нямали руско образование или разбирания, координирани кампании срещу банкови и други институции у нас са публични активности изключително само на пропагандаторите на руската политика у нас.

 

Тези активности често се упражняват с помощта на крайна бруталност и омраза, които се изразяват не само в открито просташки определения и демонстрации на пренебрежение към правовия ред и добрите нрави, но и чрез непрекъснати безкрайни клеветничества и обструкции на всяко възражение и забележка, отдавна превърнати в реален терор над свободата на убежденията и изразяването. И целия този десетилетен терор с неизменните му омразни лъжи и клевети е агресивно прокламиран от пропагандаторите на руската политика у нас като право на лично мнениеот същите онези, които не зачитат правото на лично мнение различно от тяхното.

Неизменната тактика на същите ехидно да приписват собствените си деяния на клеветените от тях, безкрайно много наподобява акция за набиране на изпълнителски кадри за поддържане на беззаконие и хаос в България чрез разпространяване на поръчкови клевети, координирано провокиране на конфликти у нас и груби вмешателства в дневния ред на обществената проблематика.

 

Повече ТУК



Гласувай:
62



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4098899
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54884
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930